M’agrada
la primavera perquè aquesta època de l’any és una festa per als sentits.
Colors
i aromes inviten al canvi, a somniar amb una casa més oberta i natural, més
relaxada.
L’encant
dels colors del camp i l’alegria dels petits estampats amb flors renova
l’ambient omplint-lo de mil i un detalls.
Gaudir
de l’aire lliure observant un petit test amb una flor, llegint un llibre o
contemplant com entra un raig de sol per la finestra, són algunes de les
petites gran coses que ens fan estar bé.
La
cuina és també un dels espais més agradables de la casa, on pots preparar ara
que comença la gran varietat de fruites, unes melmelades delicioses.
Avui
us presento una recepta de melmelada de maduixa, per acompanyar l’esmorzar o
berenar primaveral.
MELMELADA
DE MADUIXA
Una
caixa de dos quilos de maduixes, una vegada rentades i sense la cua, es queda
en un quilo i tres quarts.
De sucre uns 700 grams són suficients si volem que
no sigui excessivament dolça.
Una
llimona espremuda.
Cal
remenar sovint fins que vagi espessant, això al vostre gust.
Deixar reposar i a continuació es passar una
mica per la batedora.
Posar en pots de vidre i finalment un quart
d’hora en una olla amb aigua bullint.
Surten
ben bé uns cinc pots de melmelada.
Bon
profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada