5 de maig del 2013

LA PRIMAVERA I LES MELMELADES
















M’agrada la primavera perquè aquesta època de l’any és una festa per als sentits.

Colors i aromes inviten al canvi, a somniar amb una casa més oberta i natural, més relaxada.

L’encant dels colors del camp i l’alegria dels petits estampats amb flors renova l’ambient omplint-lo de mil i un detalls.

Gaudir de l’aire lliure observant un petit test amb una flor, llegint un llibre o contemplant com entra un raig de sol per la finestra, són algunes de les petites gran coses que ens fan estar bé.

La cuina és també un dels espais més agradables de la casa, on pots preparar ara que comença la gran varietat de fruites, unes melmelades delicioses.

Avui us presento una recepta de melmelada de maduixa, per acompanyar l’esmorzar o berenar primaveral.

MELMELADA DE MADUIXA

Una caixa de dos quilos de maduixes, una vegada rentades i sense la cua, es queda en un quilo i tres quarts.

 De sucre uns 700 grams són suficients si volem que no sigui excessivament dolça.

Una llimona espremuda.

Cal remenar sovint fins que vagi espessant, això al vostre gust.

Deixar reposar i a continuació es passar una mica per la batedora.

Posar en pots de vidre i finalment un quart d’hora en una olla amb aigua bullint.

Surten ben bé uns cinc pots de melmelada.

Bon profit!!